Installera appen

Du kan installera Kaspersky Safe Kids från Googles, Huaweis eller andra leverantörers app-butiker.

Installera Kaspersky Safe Kids:

1. Öppna butiksappen eller webbplatsen på din enhet.
  2. Hitta Kaspersky Safe Kids-appen.
  3. Öppna appsidan.
  4. Visa listan över de behörigheter som Kaspersky Safe Kids behöver.
    • Om du godkänner dessa behörigheter för appen ska du trycka på Installera.

Installationen av appen påbörjas.

• Installera inte appen om du vägrar bevilja behörighet till appen.

Vissa steg kan variera beroende på den butik som du använder.

För mer information om hur du använder Google Play ska du gå till Google Plays hjälpcenter. Om du vill ha mer information om hur du använder AppGallery går du till AppGallerys supportwebbplats.